Name
Location
Trainer
Java Development on Oracle Cloud
Elite Academy Elbasan
Andi Toçi
Cost For Student
Unit Number
Course Duration
€ 0
20
26/02/2024 - 29/04/2024
Description
Kursi i Zhvillimit Profesional në Programim, Java (Oracle)

Agjensia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive, në bashkëpunim me Oracle Academy, Ministrinë e Financave dhe Elite Academy, ka hapur aplikimet për kursin e formimit profesional "Java (Oracle)".
Ky kurs paraqet një mundësi të shkëlqyer për formim, zhvillim dhe punësim. 
Java është një nga gjuhët e programimit më të kërkuara në industri të ndryshme si financa, teknologjia, arsimi, shërbimet mjekësore dhe sektori qeveritar.
Mos humbisni këtë mundësi për të filluar karrierën tuaj në botën e programimit.
Kriteret per te aplikaur jane:
- Mosha mbi 16 vjec.
- Te mos kene status te punesuar.

Java (Oracle) është i përshtatshëm për:
- Individët që kanë përfunduar shkollën e mesme ose ciklin Bachelor në një nga degët në Matematikë dhe Informatikë.
- Personat që janë në kërkim të punës.
- Mundësi e shpejtë për punësim të menjëhershëm, përfshirë praktikën e paguar (për ata që kanë rezultate të larta).
- Individët që dëshirojnë të zhvillojnë karrierën e tyre në fushën e programimit.

Kursi zhvillohet diteve te Hene dhe Merkure ora 15:30-17:00. kohezgjatja 3 muaj. Klasat do të zhvillohen pranë ambjenteve të Elite Academy.

View Syllabus