Name
Location
Trainer
Front End Developer
Elite Academy Elbasan
Juljan Kasapi
Cost For Student
Unit Number
Course Duration
€ 150
24
Not Set
Description
Front End Developer
Në këtë kurs do të mësoni rreth profesionit të dizenjuesit dhe zhvilluesit të faqeve web, aplikime në HTML, CSS dhe Javascript, si të ndërtoni website responsive etj.

⏰ 25 seanca/90minuta secila/2 herë në javë
📌 Parakushte: Nuk ka nevojë për njohuri të mëparshme n
ë kodim
🏷️ Kosto: 150€
📅 Data e fillimit: 
1 Tetor 2022
📜 Çertifikatë

Kursantët me performancën më të mirë përfitojne internship falas 😄
Nxitoni vënde të limituara!