Name
Location
Trainer
IT Tester & Help Desk
Elite Academy Elbasan
Juljan Kasapi
Cost For Student
Unit Number
Course Duration
€ 150
24
Not Set
Description
IT Tester & Help Desk
Ne kete trajnim ju do te merrni Bazat e IT-se, nje nga aftesite me te kerkuara sot nga tregu i punes ne cilindo profesion. Gjithashtu ky trajnim eshte pikenisja per nje karriere te re e te shkelqyer ne fushen e IT-se.
Ne kete trajnim do te mesoni te identifikoni sisteme te ndryshme kompjuterike, pjeset perbere te kompjuterit, sistemet operative, rrjetet kompjuterike, navigimin dhe kerkimin ne internet, perdorimin e emailit, identifikimin e problemeve hardware/software me te shpeshta dhe zgjidhjen e tyre.
⏰ 24 seanca/90minuta secila/2 here ne jave
📌 Parakushte: Nuk ka nevoje per njohuri te meparshme
🏷️ Kosto: 150€
📅 Data e fillimit: 1 Tetor 2022
Nxitoni te aplikoni, vende te limituara!